А.К.В.О. | КОНТАКТ

Агенцијата за квалитет во високото образование
РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА
МАКЕДОНИЈА
Контакт Инфо
Контакт лица од Агенција за квалитет во високото образование:
 • За општи информации:
  contact@akvo.mk

 • Администрација:
 • Севгил Муртези
  sevgil.murtezi@akvo.mk
  smurtezi.akvo@outlook.com
 • Милена Ефремовска
  milena.efremovska@akvo.mk
  milenaefremovska@gmail.com
 • Адреса
  Кеј Димитар Влахов 4,
  II-Кат
  Стара Комерцијална Банка

  1000 Скопје,
  Република Северна Македонија

  Тел: +389 (0) 2 322 0509
  Гоогле Мап
  Почетна
  За нас
  Новости
  Корисни линкови
  Документи
  Контакт
  Република Северна Македонија
  Агенција за квалитет во високото образование
 • Регистар на ментори III - Циклус
 • Список на акредитирани
  високоoбразовни установи
 • Список за акредитација
  Студиски Програми
 • www.akvo.mk / contact@akvo.mk
  Улица: Кеј Димитар Влахов 4, II-Кат (Стара Комерцијална Банка),
  1000 Скопје,
  Република Северна Македонија,
  Тел: +389 (0) 2 322 0509
  ® Изработено 2016